top of page

WINKEL

VINTAGE & ELPEES

Elk vintage item dat in onze winkel komt, is met veel liefde, aandacht en kennis bij elkaar gezocht, aangeschaft en behandeld. We zijn altijd op zoek naar spannende producten en mooie, unieke merken om in ons assortiment op te nemen. Bezoek ons en laat je fantasie de vrije loop. Kleding kan gepast worden in ons pashok en verder zijn er spiegels om jezelf terug te zien in een uniek kledingstuk. Onze grote verscheidenheid aan vintage woonartikelen van topkwaliteit is geschikt voor een breed scala aan stijlen, maten en prijsklassen. Bovendien hebben we een grote selectie oude en nieuwe langspeelplaten. Vele stijlen en genres staan in overzichtelijke platenbakken en je kunt de elpees beluisteren op de platenspeler. 

Vintage kleding en unieke handgemaakte kleding voor jong en oud uit India

PLANTEN & POTTEN

MA's Atelier Conceptstore wil iedereen aanmoedigen een urban jungle te creeren. Groen is goed en groen is gezond. Wij kunnen jouw ruimte (nog) groener maken. Onze plantenafdeling (huismerk Plantenloods) heeft een gevarieerde selectie van planten en potten en zelfs droogbloemen. In de winkel hebben we een leuke en compacte selectie planten van klein naar groot, van laag tot hoog en van bijzonder tot klassiek en van modern tot retro. Eveneens kunnen we op aanvraag planten regelen naar eigen wens en smaak, ook voor jullie winkel, restaurant of (thuis)kantoor. Daarnaast kunnen de planten gecombineerd worden met ons assortiment potten, keramiek, manden en glas. Jullie kunnen naar hartelust passen en meten in de winkel en een mooie combinatie maken voor jezelf of als cadeau.

Pannekoekplant detail plantenkast

SIERADEN & FASHION

Bij MA's Atelier houden we van fashion, sieraden en accessoires. Daarom hebben we altijd een uitgebreide afdeling sieraden voor (voornamelijk) vrouwen. Populaire merken en ondernemers zijn bij elkaar gebracht in onze winkel. Ringen, kettingen, armbanden en oorbellen in vele maten en van diverse materialen vervaardigd. Handgemaakt en uniek, maar ook van de bekende merken tot onbekende creatievelingen die met diverse materialen iets moois en unieks gecreëerd hebben. Daarnaast hebben we veel nieuwe dameskleding met een moderne insteek in ons assortiment die met alle seizoenen meegaat en zelfs een leuk assortiment van mooie, handgemaakte retro- en vintagekleding voor jong en oud.

Sieraden kettingen edelstenen

EDELSTENEN & MINERALEN

Edelstenen vormen een belangrijk deel van de winkel (in onze speciale kast) en zijn erg populair, bij zowel jong als oud. Edelstenen worden wereldwijd gewaardeerd om de schoonheid en vanwege de helende en -volgens kenners- magische eigenschappen. Ze zijn verkrijgbaar in ontiegelijk veel diverse vormen en kleuren en beschikken over verschillende kenmerken, zoals schoonheid, duurzaamheid en zeldzaamheid. Topkwaliteit edelstenen worden regelmatig aangevuld met nieuwe exemplaren in onze conceptstore. Niet alleen de beste edelstenen, maar eveneens stenen met een concurrerende en scherpe prijs. Zorgvuldig bij elkaar gezocht door onze ondernemers. Bekijk ons geweldige assortiment in de winkel en laat je verrassen. 

Mineralen en helende edelstenen

KINDERMODE & ACCESSOIRES

MA's Atelier Conceptstore vond het vanaf de oprichting ook belangrijk om een kleine kinderafdeling te hebben naast de interieurproducten en overige modeproducten. De moderne, nieuwe en oude, stijlen passen mooi bij én naast elkaar in de winkel en kunnen goed gecombineerd worden binnen een familie en gezin. We hebben gerenommeerde merken en producten van gedreven ondernemers die voortdurend een verscheidenheid aan hoogwaardige en betaalbare producten aanbieden. De passie van onze ondernemers zorgen voor kwaliteit en dat is vanaf het begin onze drijfveer geweest en zal ons ook in de toekomst blijven motiveren. MA's Atelier streeft ernaar om de hele winkelbeleving zo bevredigend en leuk mogelijk te maken voor iedereen, zowel voor jong als oud. 

Rammelaars en kinderspeelgoed
bottom of page