top of page

ACHTER DE SCHERMEN

Annemieke van Duijn portret pagina blog
Logo Store def MA'S ATELIER vierkant Gol

"Ik vind het heerlijk om oud en nieuw met elkaar te vermengen en een rustige, maar sfeervolle unieke stijl te ontwikkelen"

Na enkele jaren gestage groei met tweedehands dameskleding (MA's Atelier Vintagekleding) in een shop-in-shop winkel hebben we begin juli onze eigen winkel geopend.

Een vernieuwde en hernieuwde winkel met hetzelfde concept en op hetzelfde adres in het centrum van Katwijk aan zee: MA's Atelier Conceptstore aan het Noordeinde 28 in het centrum van de rustieke, maar levendige badplaats Katwijk aan zee.

 

De winkel is een ‘shop-in-shop’ concept met vele ondernemers en veel diversiteit en keuze, maar op een conceptmatige manier gepresenteerd in de winkel.

Een mooi, uitgebalanceerd geheel hebben we gemaakt en gestaag uitgebouwd door mooie merken en labels, unieke items, diverse producten en aparte stijlen van lokale, regionale en landelijke ondernemers met elkaar te vermengen in een nieuw jasje. Het principe is dus nog altijd hetzelfde, alleen een andere eigenaar met een nieuwe inrichting, nieuwe kleur, nieuw logo en nieuw elan. 

 

MA’s Atelier Conceptstore biedt webondernemers, webshops, beginnende en ervaren ondernemers, creatievelingen, merken en labels een fysiek verkooppunt. Uitermate ideaal voor ondernemers die misschien (nog) niet over een eigen verkooppunt, ruimte of winkel beschikken. En zeer interessant voor ondernemers met reeds meerdere verkooppunten om verder uit te breiden. Winkelruimte, meubel, organisatie, centraal computer- en kassasysteem (met barcodes) en personeel is beschikbaar en staat klaar voor de ondernemers en klanten. 

 

De selectie ondernemers proberen we zo breed en ruim mogelijk te maken en houden, zodat een uitgebreid en actueel aanbod immer aanwezig is. 

Uiteraard proberen we het aanbod in overleg met de ondernemers regelmatig te wisselen, aan te vullen en te veranderen. Dat houdt de sfeer en het assortiment fris en vernieuwend.

We willen de eindklant -jong en oud, kind en volwassen, man en vrouw- zo veel en vaak mogelijk verrassen en met elkaar zorgen dat ze regelmatig weer langskomen.

 

MA’s Atelier Conceptstore is gelegen in het winkelcentrum van Katwijk aan zee en in de straten voor -en rondom- het winkelpand kan (betaald) geparkeerd worden. 

We ontvangen jullie graag om kennis te maken met het nieuwe winkelen op een vertrouwd adres. 

 

Tot ziens!

bottom of page